Om oss

Renée Lucas och Daniel

Det lilla företaget med den stora kunskapen och erfarenheten.

Vi fixar grundades i Glanshammar 2013. Idag huserar vi i Örebro och har mellan tre och fem anställda, beroende på säsong och behov. Hos oss kan du alltid räkna med korta beslutsvägar samt ett respektfullt och trevligt bemötande. Vi är sedan 2023 även godkända av Villaägarna.

Vad vi står för:

  • Vi kommer på utsatt tid
  • Jobbet blir färdigt i tid
  • Gratis hembesök
  • Skriftlig offert med fast pris

Vi fixar består av kunniga och engagerade medarbetare som trivs och har roligt på jobbet. För oss är tydlighet och bra kommunikation viktigt, vilket visar sig i våra slutresultat. Vi åtar oss både uppdrag från privatpersoner och företag. Vi fixar är ett stabilt företag som är noggranna, ansvarsfulla och tydliga i vår kommunikation med kunder.

Hos oss kan du utnyttja RUT- och ROT-avdrag om du är berättigad till det.

Frågor och svar

Ja, vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök inom rimligt geografiskt område från Örebro. Du får visa och berätta vad du vill ha gjort och vi diskuterar oss fram till vad en offert ska innehålla. Efter det räknar vi ut ett fast pris på arbetet och lämnar en tydlig och detaljerad offert som du får ta ställning till. Vill du hellre anlita oss på löpande räkning så går det också bra.

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar. Vår personal är olycksfallsförsäkrad och får tjänstepension hos Fora.

Helst köper vi in det material som behövs för ditt projekt, då får vi använda de produkter och leverantörer som vi är inarbetade på. Men vi är flexibla om du har andra önskemål.

Det beror på säsong. Vintertid kan vi oftast sätta igång med ditt projekt inom ett par veckor. Övriga året behöver du ibland ha 2-4 månaders framförhållning. Tänk på att många bokar sina vårprojekt redan på sensommar-höst.

Kund vill även att vi lägger in texthjälpen från copy innan nästa utkast skickas ut.